'Alle tragedie in de wereld, in de individuele mens en op grotere schaal, komt voort uit gebrek aan harmonie. En harmonie bewerkstelligen kun je het beste door voor harmonie in het eigen leven te zorgen.'- Hazrat Inayat Khan

 

Wat?

Ben jij een fijnbesnaard persoon die gemakkelijk stemmingen van anderen aanvoelt? Word jij moe omdat je jezelf niet voldoende kan afschermen van negatieve energie of prikkels?

Dan is soundhealing iets voor jou!

Soundhealing is gebaseerd op het principe van sympathische resonantie. Dit betekent dat een trillend object een ander object in harmonie kan laten meetrillen of de trillingsfrequentie overneemt.

Door de klanken van klankschalen, stemvorken en andere instrumenten worden de opgehoopte energieblokkades opgeheven en worden lege energiecentra gevuld. Zo kom je terug in balans. Je resoneert meer en meer met jezelf, je intuïtie verbetert en je voelt wat bij jou past en wat niet zodat je eigen keuzes kan maken.  Op deze manier kan je vanzelf op mensen, situaties of dingen afstemmen en verbonden blijven met jezelf.

Soundhealing geeft balans, rust en vernieuwde levensenergie!

 

Hoe?

De klant ligt op de massagetafel en luistert naar de klanken van de schalen, stemvorken en andere instrumenten die de trillingen in het lichaam terug in balans brengen. De klanktherapeut voelt wat de klant nodig heeft.

Je kan met verschillende intenties naar de SOUNDHEALING komen:

  • RELAXHEALING: Je komt om te ontstressen of te relaxen

‘Ik kan niet veel zeggen over mijn soundhealing … ik was zo ontspannen dat ik in sliep viel en helemaal verkwikt van de tafel kwam!’

 

  • HEALING van een PROBLEEM: Je komt met een probleem, zowel psychisch, emotioneel of fysisch. Je legt kort even uit waarvoor je komt. We stellen een intentie of doel aan de sessie. Er volgt na de sessie een kort gesprek.

 

‘Deze klanksessie is meer ontspannend dan een lichaamsmassage. Het is alsof er een liefdevol deken over mij heen gelegd werd.'

 

‘Ik weet niet wat het is maar blijkbaar resoneert dit met mij en geeft het me achteraf nog dagen een goed gevoel alsof er iets van me is afgevallen.’

 

‘De pijn in mijn heup waar ik al zoveel jaar last van had, is weg zodat ik terug beter slaap.’

 

  • COACHING aangevuld met HEALING: Je volgt een coachingstraject en krijgt als aanvulling klanksessies om de veranderingen die je voelt door de coaching, ook door te voeren in je lichaam. Elke coachee krijgt één sessie gratis.

‘Er was echt een doorbraak bij mijn zoon na de klanktherapie. Hij is veel rustiger nu, meer in het hier en nu.’

 

De sessies duren ongeveer een uur en kosten €60.