Wat is 'Live the Connection'?

We weten dat stress gezondheidsproblemen veroorzaakt en problemen in relaties, in de familie en op het werk. Stress betekent alle soorten irritatie, angst, ontgoocheling, kwaadheid, maar ook eenzaamheid en isolatie.


Neurowetenschappen leren ons dat we enkel in vrede kunnen zijn met onszelf en anderen wanneer de verschillende delen van onze hersenen goed samenwerken: dan hebben we een ‘verbonden brein’.
Wanneer ons brein geen goede verbinding heeft, is ons brein in stress.
Dan werkt ons immuunsysteem niet goed, kunnen we ons moeilijk concentreren en zijn we niet aangenaam voor onszelf en onze omgeving – met alle gevolgen van dien.

Gelukkig is er een manier om dat te voorkomen en om te keren!
Live the Connection is een unieke manier om allerlei vormen van stress op te heffen door je hersenen snel weer in verbinding te brengen. Patronen die je leven en je relaties belasten leer je om te zetten in verbindende patronen die jezelf, je gezondheid en je relaties ten goede komen.

Klaar voor de oplossing!
Met Live the Connection ervaar je hoe makkelijk het is om deze problemen blijvend op te lossen. Omdat je met het onderbewuste werkt op een manier die de verschillende delen van je hersenen weer in verbinding brengt, geeft de aanpak van Live the Connection resultaten op korte én lange termijn. Je pakt je problemen zeer effectief aan en je beweegt je in de richting van wat je wél wil in je leven. Live the Connection gebruiken resulteert dan ook in liefde, gezondheid en overvloed, vrede met jezelf en met anderen.
Live the Connection is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk. Je leert zelf met je onderbewuste te werken, zonder in pijnlijke herinneringen of trauma’s te hoeven graven.
Het gaat makkelijker en sneller dan je zou denken! Waarom? Omdat ons lichaam en ons brein héél veel zelf kan doen.
Meer uitleg vind je op de website: www.ontstressen.nu of www.thelovemethod.be
image-273959-Logo_LTC_CMYK.w640.jpg
image-248811-7505895e-084d-4f30-9c1b-b47a3024cefe.jpg